Dit ben ik

Jetske

 

En ik doe wat mij blij maakt: mensen helpen minder stress en meer vrijheid te ervaren. Dat doe ik vanuit een holistische visie. Lichaam en geest zijn één. Ik geloof in eigen verantwoordelijkheid. Maar ook dat je goed geïnformeerd betere keuzes maakt. Daarom deel ik naast mijn behandelmethoden graag mijn kennis en ervaring met jou.

Dit ben ik

Jetske

En ik doe wat mij blij maakt: mensen helpen minder stress en meer vrijheid te ervaren. Dat doe ik vanuit een holistische visie. Lichaam en geest zijn één. Ik geloof in eigen verantwoordelijkheid. Maar ook dat je goed geïnformeerd betere keuzes maakt. Daarom deel ik naast mijn behandelmethoden graag mijn kennis en ervaring met jou.

Mijn reis door

het leven

 

Na een loopbaan in de communicatie heb ik in 2014 het roer omgegooid en ben mijn eigen praktijk in stressreductie begonnen. Bijzondere overstap? Dat valt wel mee. Ik stam uit een Friese artsenfamilie. Mijn overgrootvader was zijn tijd vér vooruit: hij snapte dat er een sterke wisselwerking is tussen lichaam en geest. Daarom volgde hij direct na het behalen van zijn bul geneeskunde een opleiding psychologie. Mijn moeder had graag arts willen worden, maar het leven liep anders. Hierdoor had ik al op jonge leeftijd een grote interesse in gezondheid en psychologie.

Ik ben van 1968 en dus geen frisgroen sprietje meer. Meer een kleurig herfstblaadje. Dat vind ik een groot voordeel. Ik heb in mijn leven aardig wat meegemaakt. Zo groeide ik op in een gezin waarin er vaak spanning en soms geweld was. Ik was een gevoelig, dromerig meisje dat niet zo makkelijk leerde, maar wel slim was. Gevoelig zijn betekent helaas ook sneller stress ervaren. Om te komen waar ik nu ben, heb ik mijn eigen pad moeten vinden. Dat was vaak hard werken. En moedig zijn.  En nu, nu leef ik mijn beste leven. Dat gun ik jou ook!

Wil jij

Minder stress, vrijer leven?